Het nieuwe jaar is begonnen!

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent voor mij volop aan de slag. Het is te gek om verder te gaan met de trainingen en begeleiding die ik geef. Én om bezig te zijn met nieuwe plannen en ideeën die ik dit jaar wil uitvoeren. Hoe dat er precies uit ziet, gaan jullie vanzelf merken!

Hierbij alvast twee plannen:

Een belangrijk doel blijft het ondersteunen van kinderen in scheidingssituaties. Het afgelopen jaar heb ik bij mijn trainingen opnieuw gezien hoe moeilijk de situatie van kinderen bij een scheiding kan zijn. Ik ben er van overtuigd dat het ontzettend belangrijk is voor kinderen (en ouders) om hun gevoelens en ervaringen te delen om een scheiding te kunnen verwerken. Met mijn trainingen bied ik kinderen die steun!

Ook start ik met een heel nieuwe uitdaging, namelijk als Nimbles Tutor in Den Haag! Dit houdt in dat ik kinderen en jongeren ga begeleiden met hun studie en/of schoolwerk. Ik bied vooral hulp bij studievaardigheden, bijvoorbeeld om te leren plannen of stapsgewijs leren schrijven van verslagen. Ouders kunnen mij hiervoor boeken via het online platform genaamd Nimbles.

Tot slot hoop ik dat ook jullie uitkijken naar mooie plannen om dit jaar uit te voeren! Ik wens jullie een fantastisch nieuwjaar!

 

Lees vorig bericht:
NVO workshop

Enthousiast stapte ik vrijdagmorgen in de trein. Ik keek er erg naar uit om naar de presentatie van Inge de...

Afscheid training Haarlem

Maandag 31 oktober was alweer de laatste sessie van de groepstraining 6-9 jaar in Haarlem. De training bood kinderen een...

Sluiten